Voorbeelden

Verona van de Leur is waarschijnlijk, samen met Kelly, de bekendste webcamdame van Nederland. Verona en Kelly verdien(d)en bakken met geld, maar ook voor de gewone jonge meid is het in Nederland prima verdienen met webcam werk. Hoeveel je verdient met webcammen hangt slechts ten dele van je uiterlijk af.

Hoe je er uit ziet bepaalt voor een groot deel of iemand besluit jouw te kiezen om mee te cammen. Maar veel belangrijker is in hoeverre je in staat bent “het spel” goed te spelen en kijkers geïnteresseerd te houden. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter je dit zal lukken. Klik voor meer info

Een mooie meid die vaak aangeklikt wordt en waar bijvoorbeeld 10 mannen naar gaan kijken tegelijk zou vele kunnen verdienen. Als zij echt niet weet hoe ze de interesse achter de cam vast kan houden zullen deze mannen snel uitloggen en elders gaan kijken.
Een minder mooi meisje heeft misschien maar 3 geinteresseerden, maar als het haar lukt de kijkers lang vast te houden verdient ze veel meer dan de vrouw uit het eerste voorbeeld.

We hebben op internet gezocht naar ervaringen van vrouwen die geld verdienen met webcam werk. Je kunt ze hier onder lezen. Zelf geinteresseerd in geld verdienen met webcammen? Klik hier snel hier leer meer over dit eenvoudige, leuke thuiswerk. Werk je zelf al als webcamdame? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen!

ik cam zelf vanuit huis en heb daarnaast een “gewone” baan.
het stukje van de vorige poster klopt. je krijgt betaald per minuut en per ingebelde klant. als je het goed doet kun je dus meerdere mensen tegelijk hebben. (…)
als je niet teveel tijd rekt en waar geef voor hun geld dan krijg je ook binnen no-time een vaste klantenkring.
het is erg leuk werk, afwisselend en zeker niet iedereen wil je uit de kleren zien gaan. een gedeelte is er om aandacht en met je te praten. die willen een gewoon gesprek voeren.
het merendeel belt echter wel in om meer van je te zien en voor spanning en sex.