Wat de benodigdheden zijn om dit (thuis)werk te kunnen doen lees je hier:

Een computer.

Je hoeft absoluut geen hypermodern en nieuw model te hebben. De meeste computers die niet meer dan 10 jaar oud zijn voldoen prima. Een laptop is handig, je kunt je kijkers op verschillende plaatsen op hun wenken bedienen.

Een internetverbinding.

Zorg voor een redelijk snelle internetverbinding, bij voorkeur zonder datalimiet. Twijfel je of je abonnement een datalimiet kent, neem dan contact op met je provider, of zoek op internet op de naam van je Provider + de naam van je abonnement. De meeste abonnementsvormen kennen tegenwoordig geen datalimiet meer, dus waarschijnlijk is er geen probleem. Mocht je internetverbinding niet snel genoeg zijn kun je je abonnement vaak vrij makkelijk opwaarderen. Supersnel internet is trouwens ook weer niet nodig.

Een Webcam.

Zorg dat je een redelijk goede webcam hebt; immers, hoe beter de mensen die jou via de webcam bekijken je kunnen zien, hoe groter de kans dat ze lang blijven kijken. Dat levert je meer geld op.  Heb je een sterk verouderde webcam, koop dan een nieuwe. Dat is een investering die zich om bovenstaande reden dubbel en dwars uitbetaald.

 


 

Meer weten?

Klik in het menu rechts voor meer informatie.

Genoeg gelezen en geinteresseerd?

Klik hier om je geheel vrijblijvend in te schrijven: klik hier
Meer info over webcammen voor geld vind je rechts in het menu. Zo lees je over de verdiensten en wat sexcammen interessant maakt als thuiswerk. Een aardige bijverdienste naast je gewone baan.